六合才女六肖中特专区
聯系電話
中國在職研究生網 >> >> 正文

2012年考研英語模擬題精選(2)

2012-06-14 11:03       來源:中國在職研究生網    http://www.iarmkw.shop

二、英國車速監控系統

The Treasury could pocket 20 million a year in extra fines once the country´s speed camera network is expanded. Motoring organizations warned that the __1__could become a poll tax on wheels´,__2__huge number of drivers. There could be many more incidents of vandalism __3__cameras.The warnings came__4__a Daily Mail survey found almost all the 23 police forces in England and Wales were either__5__to expansion plans or considering __6__.

Nationwide,the number of speeding tickets is expected to treble,__7__ 90 million a year.__8__the scheme,police keep some of the cash from fines to __9__the costs of fitting and maintaining extra cameras and__10__that existing ones always have film in them. The rest will go to the Treasury. Both Ministers and police insist the scheme is aimed__11__at making roads safer. They point to trials in eight areas which cut collisions by a quarter and deaths and serious injuries by __12__a half.

But motoring organizations fear cameras will be sited on relatively safe__13__fast stretches to catch as many drivers as possible. Some forces are also expected to__14__the"threshold"speeds at which cameras are__15__to the absolute legal minimum-15 mph in a 10 mph limit,and 26 mph in a 20 mph zone. This could encourage drivers to stare at their speedometers instead of concentrating on the road,and __16__to more accidents. Sue Nicholson,head of campaigns at the RAC,said,"We don´t have a problem with speed cameras __17__. But we do have concerns about__18__they are sited. Police risk losing credibility __19__motorists if cameras are seen as revenue-raising __20__safety devices."

1. [A] promotions [B] punishments [C] penalties [D] payments

2. [A] isolating [B] separating [C] alienating [D] detaching

3. [A] towards [B] against [C] before [D] over

4. [A] so [B] once [C] as [D] where

5. [A] subjected [B] engaged [C] intended [D] committed

6. [A] taking part [B] keeping silence [C] making exception [D] paying respect

7. [A] financing [B] profiting [C] funding [D] netting

8. [A] From [B] Under [C] On [D] With

9. [A] hide [B] cover [C] conceal [D] veil

10. [A] pledging [B] assuring [C] confirming [D] ensuring

11. [A] essentially [B] strongly [C] wholeheartedly [D] purely

12. [A] in all [B] fewer than [C] at most [D] up to

13. [A] but [B] whereas [C] though [D] while

14. [A] fit [B] put [C] set [D] fix

15. [A] levered [B] geared [C] handled [D] triggered

16. [A] lead [B] add [C] contribute [D] resort

17. [A] any less [B] by itself [C] after all [D] as such

18. [A] who [B] when [C] where [D] which

19. [A] in [B] with [C] against [D] for

20. [A] in spite of [B] far from [C] rather than [D] by means of

答案

1. C 2. C 3. B 4. C 5. D 6. A 7. D 8. B 9.B 10. D

11. D 12.D 13. A 14. C 15. B 16. A 17. D 18. C 19.B 20.C

總體分析

本文講述了英國車速監控攝像體系擴張計劃的內容及影響,著重闡述了這一計劃的支持者(警察和財政部門)和反對者(機動車管理機構)的觀點。

全文翻譯

一旦擴大車速監控攝像體系,這個國家財政部每年就能從罰款中額外增加2000萬收入。機動車管理機構警告說這種罰款可能變成對汽車征收的人頭稅,從而疏遠很多駕駛者。也可能出現更多破壞攝像機的事件。警告出現的同時,《每日郵報》的調查發現英格蘭和威爾士的23支警力幾乎都有所行動,不是致力于部署監控體系的擴張計劃,就是在考慮加入其中。

預計(在實施監控系統后)全國范圍內違章超速行駛的罰單數量會增加兩倍,罰金數目一年達9000萬。按照計劃,警察保留一部分罰金用以支付安裝和維修新攝像機的費用,并且保證現有的攝像機中總是裝有膠卷。其余的罰金將上繳財政部。財政部長們和警察都堅持認為該計劃的目的是提高公路的安全性。他們指出八個試點地區撞車事故減少了四分之一,嚴重傷亡事故減少至一半。

但是機動車管理機構擔心警察為了多開罰單會把攝像機裝在相對安全但行車速度較快的直行道上,還會為車速監控攝像機設置最低合法車速標準,如把正常的每小時10英里限速提高到每小時15英里,每小時20英里限速提高到每小時26英里。這樣做會使司機盯著自己的里程計而不把精力集中到路面上,從而引發更多的交通事故。英國皇家汽車俱樂部(RAC)活動負責人休。尼科爾森說,"嚴格上說,我們對車速監控攝像機并無意見,我們擔憂的是它們被安放的地點。如果把監控攝像機視為(政府)聚斂財政收入的手段而不是安全設施,那么警察就可能喪失他們在駕駛者心目中的威信"。


在職讀研實用信息
版權聲明
    凡本站稿件類型為“原創”的所有文字、圖片和音視頻等稿件,均為啟文教育網版權所有,未經本站協議授權,任何媒體、網站及個人均不得轉載或以其它方式發表,違者必究。如需轉載,請注明出處。
相關資訊文章
熱點推薦簡章
推薦閱讀
網友閱讀
熱門招生院校
熱門招生專業

中國在職研究生網請您關注

  • 微信公眾號
    微信公眾號
  • 微博關注
    微博關注
六合才女六肖中特专区 求做彩票分分彩计划软件 赌场押大小倍数 七乐彩 海南七星彩计划软件 赛车全天一期计划 上海时时奖结果查询 快乐三分单双稳赚技巧 2019女篮比赛赛程 大乐透篮球有16吗 幸运分分彩在线精准计划